ΡΟΜΑ

Ίντερ: Μάνατζερ αποκάλυψε τη γκάφα της Ρόμα με Λαουτάρο

Ίντερ: Μάνατζερ αποκάλυψε τη γκάφα της Ρόμα με Λαουτάρο
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ ζητάει τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ωστόσο η Ρόμα θα μπορούσε να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2018 με ένα τρομερά χαμηλό ποσό. Διαβάστε το story.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι από τα πλέον "καυτά" ονόματα αυτή την περίοδο στο ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι, με τον Αργεντινό να διανύει μία άκρως παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ και να έχει υποχρεώσει την Μπαρτσελόνα να τον κάνει Νο 1 στόχο για την επίθεσή της.

Την ώρα ωστόσο που οι νερατζούρι εμφανίζονται αδιάλλακτοι όσον αφορά στο ποσό που απαιτούν για την παραχώρησή του, έχοντας στο μυαλό τους την κάλυψη της ρήτρας του αξίας 111.000.000 ευρώ, ένας ατζέντης έρχεται με δηλώσεις του να... εκθέσει μία άλλη ιταλική ομάδα, την Ρόμα.

Και αυτό γιατί αποκάλυψε πως είχε την ευκαιρία το 2018 να αποκτήσει τον Λαουτάρο έναντι ενός πολύ χαμηλού ποσού για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ωστόσο άφησε στην άκρη την περίπτωσή του, για να καταλήξει έτσι στην Ίντερ λίγες ημέρες αργότερα.

"Προσέφερα τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ρόμα τον Ιανουάριο του 2018 για 8.000.000 ευρώ", δήλωσε αρχικά στην ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" ο ατζέντης, Λουίς Ρούτσι, και συνέχισε:

Ίντερ: Μάνατζερ αποκάλυψε τη γκάφα της Ρόμα με Λαουτάρο
AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Αυτή ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ράσινγκ εκείνη τη στιγμή, αλλά οι τζαλορόσι δεν έκαναν χρήση του δικαιώματος που είχαν.

Υπήρχαν επίσης συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν μεν σημαντικές αλλά δεν κατέληξαν πουθενά.

Στις 20 Ιανουαρίου του 2018 ο πρόεδρος της Ράσινγκ άλλαξε το ποσό της ρήτρας, την ανέβασε στα 20.000.000 ευρώ και ύστερα ήρθε η Ίντερ και τον απέκτησε".

Αυτή δεν ήταν πάντως η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που η Ρόμα απέρριψε έναν παίκτη του οποίου η αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύτηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού σύμφωνα με παραδοχή άλλου μάνατζερ, το ίδιο είχε συμβεί και με τον Χάαλαντ.

"Πρότεινα τον Χάαλαντ στον Μόντσι δύο χρόνια πριν που κόστιζε 4.000.000 ευρώ αλλά ο σύλλογος πήρε την απόφαση να μην τον πάρει και έτσι πήγε στην Ζάλτσμπουργκ", δήλωσε πρόσφατα στην "Corriere dello Sport" ο Σαμπίνο Νέλο για την ατυχή στάση των Ρωμαίων απέναντι στον Νορβηγό φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ