ΡΟΜΑ

Η υπόσχεση του Τότι εάν εκτελούσε πέναλτι στο τελευταίο ματς

Roma's Francesco Totti salutes his fans prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti salutes his fans prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Ρόμα, Ζουάν Ζεζούς, αποκάλυψε την υπόσχεση που έδωσε ο Φραντσέσκο Τότι σε περίπτωση που η Ρόμα κέρδιζε πέναλτι στο τελευταίο του ματς με την "τζαλορόσα" φανέλα.

Ο Φραντσέσκο Τότι πέρασε στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τζένοα για να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρόμα. Στις 28 Μάη, ο "Capitano" αποχαιρέτησε το "Olimpico" και τους "πιστούς" του.

Δεν σκόραρε. Δεν χρειάστηκε να εκτελέσει κάποιο πέναλτι. Τι θα έκανε, ωστόσο, εάν χρειαζόταν; Ο συμπαίκτης του Φραντσέσκο Τότι στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, Ζουάν Ζεζούς, αποκάλυψε την υπόσχεση που έδωσε στα αποδυτήρια σε περίπτωση που καλείτο να εκτελέσει πέναλτι.

"Πριν το ματς της Ρόμα με την Τζένοα συγκεντρωθήκαμε στα αποδυτήρια. Ο Τότι μας είπε: Εάν μας δώσουν ένα πέναλτι δεν θα σκοράρω, θα πετάξω την μπάλα στην Curva Sud. Η αλήθεια είναι ότι είχε υπογράψει την μπάλα με την οποία παιζόταν το παιχνίδι. Θα την έστελνε έξω εκούσια", υποστήριξε ο Ζουάν Ζεζούς στο "Radio Atlantida" θέλοντας να (ανα)δείξει το μεγαλείο του "Capitano" δεδομένης και της κρισιμότητας του ματς (η Ρόμα εξασφάλισε τη δεύτερη θέση).

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ