ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρόμα βρήκε το διάδοχο του... Μανωλά στην Γιουβέντους!

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα ανησυχεί βλέποντας τον Κώστα Μανωλά ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους και έχει εντοπίσει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του αν μετακομίσει στο Τορίνο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται ήδη στην πέμπτη σεζόν του στην Ρόμα και άπαντες στην ομάδα θέλουν να τον δουν να συνεχίζει και -γιατί όχι;- να ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Ολίμπικο", όμως την ίδια ώρα οι μεταγραφικές σειρήνες ηχούν στα αυτιά του διεθνή στόπερ και μάλιστα είναι αρκετά ισχυρές αφού προέρχονται από το... Τορίνο.

Σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ημερών, η Γιουβέντους έχει βάλει στο στόχαστρο τον 27χρονο στόπερ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της θεωρώντας πως τα 36.000.000 ευρώ που έχουν μπει ως ρήτρα αποδέσμευσης δεν συνιστούν απαγορευτικό ποσό, με την Ρόμα από την πλευρά της να έχει έτοιμη "απάντηση".

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Corriere dello Sport", η οποία αναφέρει πως ο Μόντσι προβληματίζεται μπροστά στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Μανωλά και για το λόγο αυτό έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Ρουγκάνι προκειμένου ο 24χρονος στόπερ της "Γιούβε" να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

"Η Ρόμα θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ρήτρα 36.000.000 ευρώ και παρότι εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στους τζαλορόσι, είναι ανοιχτός στις προκλήσεις της αγοράς και μεταξύ των ομάδων που έχουν κάνει έρευνα για αυτόν είναι η Γιουβέντους.

Οι μπιακονέρι δεν θα κρατήσει τον Μπενατιά και έχει τον Μπαρτσάλι που βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, έχει ανάγκη από έναν ακόμη αμυντικό και ο Μανωλάς μοιάζει να έχει το ιδανικό προφίλ, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης σε ηλικία μόλις 27 ετών.

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - Juventus' Daniele Rugani (24) and AS Roma's Edin Dzeko (9) vie for a header during the first half of a International Champions Cup match Sunday, July 30, 2017, in Foxborough, Mass. (Damian Strohmeyer/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - Juventus' Daniele Rugani (24) and AS Roma's Edin Dzeko (9) vie for a header during the first half of a International Champions Cup match Sunday, July 30, 2017, in Foxborough, Mass. (Damian Strohmeyer/AP Images for International Champions Cup) DAMIAN STROHMEYER/AP IMAGES FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Η Ρόμα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Μανωλά (το οποίο το υπέγραψε έναν χρόνο πριν) για να εξαφανίσει τη ρήτρα, όμως θα πρέπει να φροντίσει το θέμα με τις ετήσιες αποδοχές του.

Για αυτό το λόγο ο Μόντσι εξετάζει και τα προφίλ άλλων παικτών και την Τετάρτη είχε ραντεβού στην Τριγκόρια με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Ρουγκάνι, τον πρώην παίκτη της Έμπολι που δυσκολεύεται να βρει χώρο στην αρχική ενδεκάδα που συνήθως παρατάσσει στην Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Για το λόγο αυτό, ο παίκτης σκέφτεται την περίπτωση της μεταγραφής του τον Ιανουάριο", αναφέρει η εφημερίδα για το ενδεχόμενο ο Μανωλάς να μετακινηθεί στην Γιουβέντους και ο Ρουγκάνι στην Ρόμα, με το ίδιο μέσο να συμπληρώνει πως το περασμένο καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ της Τσέλσι για τον παίκτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ