ΡΟΜΑ

Η Ρομα στηρίζει τον Γκαρσία πριν τους "τελικούς"

Η Ρομα στηρίζει τον Γκαρσία πριν τους "τελικούς"

Η Ρόμα αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της όμως η διοίκηση των "τζαλορόσι" αποφάσισε να δώσει νέα ψήφο εμπιστοσύνης στον Ρούντι Γκαρσία.

Ο τελευταίος μήνας είναι εφιαλτικός για τη Ρόμα καθώς μετά τη νίκη της στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης με τη Λάτσιο (2-0 στις 8 Νοεμβρίου) έχουν ακολουθήσει τέσσερα αρνητικά αποτέλέσματα: τρία για τη Serie A (ήττα με Αταλάντα, ισοπαλίες με Μπολόνια και Τορίνο) και ένα για το Champions League (1-6 από τη Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou").

Την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής και οι παίκτες δέχτηκαν μία όχι και τόσο... ευχάριστη επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο από 50 οπαδούς, ωστόσο η διοίκηση των Ρωμαίων εξέφρασε δημόσια τη Δευτέρα (7/11) τη στήριξή της στον Γάλλο προπονητή.

Η Ρομα στηρίζει τον Γκαρσία πριν τους "τελικούς"

"Δεν έχουμε ανάγκη να βλεπόμαστε με τον Γκαρσία επειδή μιλάμε κάθε ημέρα στο τηλέφωνο. Εάν βυθιστεί ο Γκαρσία, θα βυθιστούμε όλοι μαζί", ήταν η αφοπλιστική δήλωση που έκανε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Βάλτερ Σαμπατίνι, ενώ για το ματς με την Τορίνο όπου οι "τζαλορόσι" έχασαν στο τελευταίο λεπτό το "τρίποντο", είπε: "Θα μπορούσε να πάει καλύτερα το ματς αλλά είμαι απογοητευμένος από το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας και δεν υπήρχε".

Επιπλέον, ο Σαμπατίνι έστρεψε το βλέμμα του στα δύο κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας σημαντικότατο το ματς με τη ΜΠΑΤΕ και αποκαλύπτοντας πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ