ΡΟΜΑ

H Ρόμα δεν ξεχνάει το ιστορικό γκολ του Μανωλά

H Ρόμα δεν ξεχνάει το ιστορικό γκολ του Μανωλά

Έναν χρόνο ακριβώς από το γκολ του Κώστα Μανωλά εις βάρος της Μπαρτσελόνα που έστειλε την Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League, οι "τζαλορόσι" δημιούργησαν ένα ξεχωριστό video!

Φέτος η Ρόμα δεν κατάφερε να προχωρήσει πολύ μακριά στο Champions League αφού ήρθε ο αποκλεισμός από την Πόρτο στους "16" της διοργάνωσης (νίκησε με 2-1 στο "Ολίμπικο" αλλά γνώρισε την ήττα με 3-1 στο "Ντραγκάο" σε ματς που οδηγήθηκε στην παράταση) και αν οι φίλοι της ψάχνουν μία παρηγοριά τότε θα τη βρουν σίγουρα στην περυσινή σεζόν.

Και αυτό γιατί ήταν η κορυφαία στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου μετά το 1984 (τότε είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών χάνοντας στα πέναλτι από την Λίβερπουλ), με τους παίκτες του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να ανατρέπουν κάθε προγνωστικό και να στέλνουν σπίτι της την Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο ματς στο "Καμπ Νόου" ηττήθηκαν με 4-1 και όλοι σχεδόν τους είχαν ξεγραμμένους, όμως εκείνοι πίστεψαν στο θαύμα της ανατροπής και δικαιώθηκαν: οι Τζέκο και Ντε Ρόσι έβαλαν στην μπρίζα τους οπαδούς τους πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ στη ρεβάνς ενώ όταν ο Κώστας Μανωλάς έγραψε το 3-0 με κεφαλιά, το "Ολιμπικο" απογειώθηκε.

Με το γκολ αυτό ο διεθνής στόπερ θα έχει πάντα περίοπτη θέση στις καρδιές όλων των οπαδών των "λύκων" και αυτό είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει την Τετάρτη (10/4), καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από εκείνον τον άθλο και η Ρόμα δημιούργησε ένα συλλεκτικό αφιερωματικό video μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

"Πέρασε ένας χρόνος, αλλά τα συναισθήματα εκείνης της νύχτας δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ...", ήταν το μήνυμα των "τζαλορόσι".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ