ΡΟΜΑ

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Σπινατσόλα με μια μοναδική κίνηση

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Σπινατσόλα με μια μοναδική κίνηση

Η Ρόμα επισημοποίησε τη μεταγραφή του Λεονάρντο Σπινατσόλα με έναν τρόπο μοναδικό: Δίπλα στο video με τις υπογραφές του Ιταλού αριστερού μπακ, οι φωτογραφίες αγνοούμενων παιδιών παγκοσμίως. (VIDEO)

Παίκτης της Ρόμα είναι και τυπικά ο Λεονάρντο Σπινατσόλα. Ο 26χρονος (25 Μαρτίου 1993) διεθνής Ιταλός αριστερός μπακ υπέγραψε στους "τζαλορόσι" μέχρι το 2023, μια μεταγραφή που κόστισε στην ομάδα του 29,5 εκατ. ευρώ.

Επί της ουσίας, ωστόσο, με δεδομένο ότι στο deal ήταν η παραχώρηση του Λούκα Πελεγκρίνι στη Γιουβέντους, η Ρόμα κλήθηκε να βγάλει 7,5 εκατ. ευρώ από ταμεία της για τον Σπινατσόλα (ο Πελεγκρίνι πωλήθηκε στους "μπιανκονέρι" 22 εκατ. ευρώ).

Ο Σπινατσόλα έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A με την Αταλάντα τον Αύγουστο του 2014. Με την ομάδα του Μπέργκαμο κατέγραψε 60 συμμετοχές. Πέρυσι είχε επιστρέψει στη Γιουβέντους, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε 12 συμμετοχές.

Το νέο απόκτημα της Ρόμα είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική Ιταλίας. Όλα τα λεφτά, πάντως, ήταν ο τρόπος που ανακοίνωσε τον Σπινατσόλα η Ρόμα. Δίπλα στο video με τις υπογραφές του Ιταλού, οι φωτογραφίες αγνοούμενων παιδιών παγκοσμίως. Η ομάδα της Ρώμης γνωστοποίησε ότι αυτό θα κάνει σε κάθε μεταγραφή που ανακοινώνει τούτο το καλοκαίρι...



Μάθε όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το "αντίο" της Ρόμα στον Μανωλά με φοβερό VIDEO
Μανωλάς: "Έδινα τα πάντα για την ομάδα, αντίο Ρόμα"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ