ΡΟΜΑ

H Guangzhou Evergrande θέλει τον "μερακλή" Ναϊνγκολάν

Roma's Radja Nainggolan, left, celebrates with his teammate Stephan El Shaarawi after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Radja Nainggolan, left, celebrates with his teammate Stephan El Shaarawi after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

H κινεζική Guangzhou Evergrande θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Βέλγο μέσο της Ρόμα, Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος προκάλεσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με video στο οποίο έπινε και κάπνιζε. (video)

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, αλλά ο θόρυβος στην Ιταλία δεν έχει κοπάσει. Άλλωστε, στον Ρατζά Ναϊνγκολάν αρέσει να προκαλεί συχνά. Το έκανε τελευταία φορά την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν κι ανέβασε video στο Instagram στο έπινε και κάπνιζε live!

Μπορεί η Ρόμα να διατήρησε ουδέτερη στάση και να μην πήρε θέση για τον Βέλγο μέσο της, αλλά οι "μνηστήρες" για την απόκτησή του δεν λείπουν. Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" η κινεζική Guangzhou Evergrande θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ύστερα από την εισήγηση του τεχνικού, Φάμπιο Καναβάρο, οι Κινέζοι είναι πρόθυμοι να διαθέσουν ακόμη και το ποσό των 40.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Ναϊνγκολάν. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας της γειτονικής χώρας, οι "τζαλορόσι" μέσω του τεχνικού τους διευθυντή, Μόντσι, ξεκαθάρισαν ότι δεν "πέφτουν" κάτω από τα 50.000.000 ευρώ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ