Η απάντηση της Ρόμα στον Τότι: "Εκτός πραγματικότητας"

Η Ρόμα απάντησε στις αιχμές που της "εκτόξευσε" ο Φραντσέσκο Τότι, υποστήριξε ότι ο ίδιος αρνήθηκε τη θέση του τεχνικού διευθυντή που του προσφέρθηκε, αλλά και ότι η αντίληψή του για τα πράγματα στην ομάδα είναι "εκτός πραγματικότητας".

Ο Φραντσέσκο Τότι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Ρόμα ύστερα από τρεις δεκαετίες. Το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο, αφού εξαπέλυσε ουκ ολίγες μπηχτές προς τη διοίκηση.

Λίγες ώρες μετά, η Ρόμα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απάντησε στον Τότι. Σε αυτή ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος αρνήθηκε τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ότι η ομάδα δεν είναι προς πώληση, και ότι "η αντίληψή του για τα πράγματα και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην ομάδα είναι μακριά από την πραγματικότητα".

Αναλυτικά: "Το κλαμπ είναι πραγματικά απογοητευμένο με την είδηση ότι ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την ομάδα και να μην αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα. Του προτείναμε τη θέση μετά την αποχώρηση του Μόντσι και περιμέναμε την απάντησή του. Πιστεύαμε ότι η θέση που προσφέραμε στον Φραντσέσκο ήταν ένα από τα ανώτερα αξιώματα στην ομάδα, που απαιτούν αφοσίωση και πίστη.

Ήμασταν προετοιμασμένοι να είμαστε υπομονετικοί με τον Φραντσέσκο για να τον βοηθήσουμε στη μετάβαση από κορυφαίο ποδοσφαιριστή σε κορυφαίο μάνατζερ. Για να δείξουμε αυτήν την πίστη στον Φραντσέσκο, του προτείναμε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έναν ρόλο στον οποίο πιστεύαμε ότι θα πετύχει. Παρότι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι γι' αυτόν να φύγει από τη Ρόμα ύστερα από 30 χρόνια, πιστεύουμε ότι η αντίληψή του για τα πράγματα και τις αποφάσεις που παίρνονται στην ομάδα είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Αναφορικά με τις συνεχείς αναφορές σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην ομάδα υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, σε συνδυασμό με πληροφορίες για ενδιαφερόμενες πλευρές που συνέλεξε σε όλο τον κόσμο, ελπίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει μια ανάρμοστη από τον ίδιο αναμονή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα, ένα σενάριο που θα ήταν πολύ ευαίσθητο καθώς η Ρόμα είναι εισηγμένη εταιρεία. Ο όμιλος επενδυτών του συλλόγου δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση της Ρόμα, τώρα ή στο μέλλον. Ευχόμαστε στον Φραντσέσκο μόνο καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Τέλος εποχής με μπηχτές από Τότι
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.