ΡΟΜΑ

Η άμυνα της Ρόμα είναι ο αδύναμος κρίκος

Η άμυνα της Ρόμα είναι ο αδύναμος κρίκος

Η Ρόμα πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν όμως κατάφερε πάλι να χύσει την καρδάρα με το γάλα. Πηγή του... κακού δεν είναι άλλη από την αμυντική λειτουργία των "τζαλορόσι". Διαβάστε αναλυτικά.

Το βράδυ της Τρίτης ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σκόραρε δις και η Ρόμα πέτυχε τέσσερα γκολ, γυρίζοντας μάλιστα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 20ολεπτο, παρόλα αυτά το φινάλε βρήκε τον Ρούντι Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του να είναι "σκασμένοι".

Αιτία φυσικά το γεγονός ότι οι "λύκοι" δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά στο φινάλε και έχασαν την ευκαιρια να πάρουν την εκτός έδρας νίκη που θα τους έδινε σημαντικό αβαντάζ έναντι της Μπάγερ για πρόκριση στους "16" του Champions League.

Το άσχημο μάλιστα για τους τιφόζι της ομάδας είναι πως είδαν την ομάδα τους να επαναλαμβάνει λάθη τα οποία έχει επισημάνει κατ'επανάληψη ο Γκαρσία, ο οποίος εδώ και καιρό κάνει παράπονα για το γεγονός πως η Ρόμα δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς.

Η άμυνα της Ρόμα είναι ο αδύναμος κρίκος

Το στατιστικό που αφορά μάλιστα την αμυντική λειτουργία των Ρωμαίων είναι εντυπωσιακό: δέχονται ένα τουλάχιστον γκολ και στα 25 τελευταία τους ευρωπαϊκά ματς (συμπεριλαμβανομένων και αυτών για τα προκριματικά) ενώ από τα 8 φετινά στο Champions League τα 6 τα έχει δεχτει στην πρώτη μισή ώρα των αγώνων.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων στη γειτονική χώρα είναι άλλωστε ενδεικτικά: "Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι", είναι ο τίτλος στη "Gazzetta dello Sport" ενώ η "Corriere dello Sport" κάνει λόγο για εκπληκτική νύχτα των τζαλορόσι στη Γερμανία επιλέγοντας για τίτλο το "Ρόμα, τι τρέλες".

Η άμυνα της Ρόμα είναι ο αδύναμος κρίκος
Η άμυνα της Ρόμα είναι ο αδύναμος κρίκος
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ