Φίλαθλος συγκρίθηκε με τον Ουντέρ και η Ρόμα τον κάλεσε να το αποδείξει

Η Ρόμα κάλεσε στο Ολίμπικο ένα φίλαθλο της να αποδείξει ότι μπορεί να προσομοιώσει ένα γκολ του Τζενκίζ Ουντέρ, τον οποίο είχε υποτιμήσει στο Twitter.

Πόσες φορές  έχει κάποιος από εμάς σκεφτεί ότι θα μπορούσε να βάλει άνετα ένα εύκολο γκολ, αμφισβητώντας τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών. Κατ΄αυτόν τον τρόπο, ο φίλαθλος της Ρόμα, Μάρκο Νικολάι, σχολίασε στο Twitter "Αυτό θα το έβαζα κι εγώ" σε βίντεο με όλα τα τέρματα του Τσενκίζ Ουντέρ.

Η Ρόμα σε συνεργασία με χορηγό της, πίστεψε τα λεγόμενα του φιλάθλου και τον κάλεσε να το αποδείξει. Έτσι, ο Ουντέρ τον πήρε μαζί του στο Ολίμπικο και πριν από το παιχνίδι της Κυριακής (31/3) κόντρα στην Νάπολι οργάνωσαν μία προσομοίωση της φάσης που σχολίασε ο Μάρκο.

Διέθετε τρεις ολόκληρες προσπάθειες να πετύχει με τον ίδιο τρόπο το... εύκολο αυτό γκολ και φυσικά δεν τα κατάφερε. Πάντως, δικαιολογούμε κάπως τον φίλαθλο, καθώς φορούσε κανονικά παπούτσια, πράγμα που δυσκόλεψε το όλο εγχείρημα.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποιο ελληνικό τραγούδι έγινε παγκόσμια επιτυχία λόγω Ταραντίνο;

Από τη surf rock Μισιρλού ως το 'Down in Mexico', κάποια τραγούδια δεν γίνεται να τα ακούσεις χωρίς να φέρεις στο νου σου τον Ταραντίνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer