ΡΟΜΑ

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Όλσεν η Ρόμα, 1,7 εκατ. ευρώ το κέρδος του ΠΑΟΚ

Sweden goalkeeper Robin Olsen reacts during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader )
Όλσεν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Παίκτης της Ρόμα είναι και επίσημα ο Ρόμπιν Όλσεν με την μεταγραφή να φτάνει στα 8,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους και τον ΠΑΟΚ να καρπώνεται το 20% που αντιστοιχεί σε 1,7 εκατ. ευρώ.

Στην Ρόμα και επίσημα ανήκει από την Τρίτη το απόγευμα ο Ρόμπιν Όλσεν με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ο οποίος αγωνιζόταν στην Κοπεγχάγη να υπογράφει το συμβόλαιο του με τους Ιταλούς.

Όπως έκανε γνωστό η Ρόμα με επίσημη ανακοίνωση της η μεταγραφή έφτασε στα 8,5 εκατ. ευρώ κάτι το οποίο σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ που διατηρούσε το 20% από ενδεχόμενη πώληση του θα καρπωθεί 1,7 εκατ. ευρώ.

Επίσης και σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς το ποσό της μεταγραφής αν ο Όλσεν πιάσει κάποια μπόνους μπορεί να φτάσει τα 12 εκατ. ευρώ με τον σύλλογο της Δανίας να παίρνει ακόμα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Όλσεν που υπέγραψε για πέντε χρόνια δήλωσε χαρούμενος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και θα φοράει τη φανέλα με το Ν1.

Η ανακοίνωση της Ρόμα τονίζει:

" Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας για τον τερματοφύλακα Ρόμπιν Όλσεν που έπαιζε στην Κοπεγχάγη.

Ο Όλσεν αποκτήθηκε έναντι 8,5 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία επίσης περιλαμβάνει έναν αριθμό από όρους από την πλευρά του παίκτη και της ομάδας που θα μπορούσε να δώσει στην Κοπεγχάγη ακόμα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ως μέρος της συμφωνίας η Κοπεγχάγη διατηρεί 10% από οποιοδήποτε κέρδος προκύψει από ενδεχόμενη πώληση του Όλσεν στο μέλλον.

Ο Όλσεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για πέντε χρόνια, έως τις 30 Ιουνίου 2023".

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Όλσεν είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι στην Ρόμα. Είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα".

Ο Όλσεν θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο ένα".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ