ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επική απάντηση από Ρόμα σε σεξιστικό σχόλιο οπαδού για τη γυναικεία ομάδα

Επική απάντηση από Ρόμα σε σεξιστικό σχόλιο οπαδού για τη γυναικεία ομάδα

Λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο της ομάδας της Ρόμα στο γυναικείο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ένας οπαδός έστειλε τις παίκτριες στις... κουζίνες! Για να πάρει όμως απάντηση που δεν περίμενε.

Η 22η Σεπτεμβρίου 2018 είναι μία σημαντική ημερομηνία για την Ρόμα καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα δώσει επίσημο αγώνα η γυναικεία ομάδα της, κάνοντας ντεμπούτο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κόντρα στην Σασουόλο.

Οι πρωτευουσιάνοι ελπίζουν πως τα κορίτσια της Ελιζαμπέτα Μπαβανιόλι θα καταφέρουν γρήγορα να προσελκύσουν "πιστούς" στα παιχνίδια τους σε αυτή τη νέα, φιλόδοξη προσπάθεια και αν κρίνει κανείς από το λογαριασμό της ομάδας στο Twitter ο δυναμισμός θα είναι αναπόσπαστο στοιχείο των "τζαλορόσι"...

Αυτό το διαπίστωσε από την καλή και την ανάποδη ένας οπαδός που θέλησε να "μειώσει" τις κοπέλες με το σχόλιο "Γυρίστε στις κουζίνες" (έγινε στο πρώτο tweet του λογαριασμού της γυναικείας ομάδας της Ρόμα στο Twitter), με την απάντηση να είναι πληρωμένη και αποστομωτική:

"Συγχαρητήρια Αντρέ, είσαι ο υπερήφανος νικητής του πρώτου μας βραβείου "Ο ηλίθιος της ημέρας". Οι υπόλοιπες "απαντήσεις" από τη γυναικεία ομάδα της Ρόμα στο χορτάρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ