ΡΟΜΑ

Εντάσσεται στο τιμ του Ντι Φραντσέσκο ο Τότι

Roma's Francesco Totti walks the pitch during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti walks the pitch during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά και με την επιστροφή του στη Ρώμη θα ενταχθεί στο σταφ του νέου τεχνικού των "τζαλορόσι", Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Στο τεχνικό τιμ της Ρόμα θα ενταχθεί ο Φραντσέσκο Τότι, όπως υποστηρίζει η "Corriere dello Sport", μόλις επιστρέψει από την Ελλάδα και τις διακοπές που κάνει στα νησιά της χώρας μας.

"Η άφιξη του Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο και η τοποθέτηση κατά την παρουσίασή του, διέλυσαν και τις τελευταίες αμφιβολίες στο μυαλό του Φραντσέσκο Τότι", υποστηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας της γειτονικής χώρας.

Ο νέος τεχνικός των "τζαλορόσι" και πρώην συμπαίκτης του "Capitano" εξεδήλωσε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Τότι. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου θα υπάρχει συνάντηση του 40χρονου με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι, για να αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα έχει.

Παρά το γεγονός ότι εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και την κλήση από τη Miami FC ( στην οποία είναι προπονητής ο Αλεσάντρο Νέστα και συνιδιοκτήτης ο Πάολο Μαλντίνι), εάν επαληθευτεί το δημοσίευμα, δεν θα ξαναδούμε τον Φραντσέσκο Τότι να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ