ΡΟΜΑ

Ενδιαφέρον και της Ρόμα για Παπασταθόπουλο

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", εκτός από τη Νάπολι, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει δείξει κι η Ρόμα, σε περίπτωση πουν δεν καταφέρει να κρατήσει τον Κρις Σμόλινγκ.

Ιδιαίτερα περιζήτητος είναι στην Ιταλία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", ο 32χρονος στόπερ, εκτός από τη Νάπολι, ενδιαφέρει έντονα και τη Ρόμα, σε περίπτωση πουν δεν καταφέρει να κρατήσει τον Κρις Σμόλινγκ που είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο έμπειρος διεθνής αμυντικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα ενόψει της νέας σεζόν, με συνέπεια να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την εφετινή σεζόν, ο Sokratis είχε 29 συμμετοχές και τρία γκολ με τους "κανονιέρηδες", ενώ συνολικά απ' το καλοκαίρι του 2018 έχει έξι γκολ και δύο ασίστ σε 69 συμμετοχές.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ