ΡΟΜΑ

Dr Jekyll και Mr Hyde η Ρόμα

Dr Jekyll και Mr Hyde η Ρόμα

Οι παίκτες της Ρόμα μπαίνουν σαν θηρία στα ματς της Serie A όμως στο Champions League μετατρέπονται σε... θηράματα. Διαβάστε για τα δύο φετινά πρόσωπα των Ρωμαίων αλλά και ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ που απειλούν να καταρρίψουν.

Η Ρόμα έχει μαζέψει μόλις πέντε πόντους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League, παρόλα αυτά έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους "16" ακόμα και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με τη ΜΠΑΤΕ στη Ρώμη, αρκεί να μη νικήσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν τη Μπαρτσελόνα.

Το γεγονός αυτό δεν είναι πάντως το μοναδικό που προκαλεί εντύπωση όσον αφόρα την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία καθώς υπάρχουν και τα δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα της Ρόμα, τα οποία εμφανίζει ανάλογα τη διοργάνωση στην οποία συμμετέχει.

Dr Jekyll και Mr Hyde η Ρόμα

Από τη μία πλευρά είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων στο φετινό Champions League, μετρώντας ήδη 4 (2 με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, 1 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και 1 με τη Μπαρτσελόνα) και στον αντίποδα έχει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στα πρώτα 15 λεπτά των παιχνιδιών της στη Serie A, μετρώντας ήδη 6!

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα στατιστικό που πρέπει να προσέξουν οι "λύκοι" αν δεν θέλουν να γράψουν ιστορία με αρνητικό τρόπο. Και αυτό γιατί στο "Camp Nou" έφτασαν τα 27 σερί ματς στην Ευρώπη όπου δέχονται γκολ και αυτό συνιστά το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ όλων των εποχών, με την "πρωτιά" να ανήκει στη Βαλέτα από τη Μάλτα με 29 σερί ματς.

Dr Jekyll και Mr Hyde η Ρόμα

Την ίδια ώρα τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ρούντι Γκαρσία "παίζει το κεφάλι του" στον πάγκο της Ρόμα τον ερχόμενο μήνα και πως σε περίπτωση που δεν τον "βοηθήσουν" τα αποτελέσματα, τότε η διοίκηση έχει ήδη στο μυαλό της τρία ονόματα για διαδόχους του: Σπαλέτι, Ματσάρι και Καπέλο.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ