ΡΟΜΑ

Δεν παραχωρείται ο Ναϊνγκολάν

Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν είναι στους προς παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Ρόμα, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Μόντσι.

Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί και γραφτεί για το μέλλον του Ράτζα Ναϊνγκολάν, παρόλα αυτά ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, ανέφερε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται από τους "τζαλορόσι" και ως εκ τούτου θα παραμείνει στο Ολίμπικο.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο Βέλγος μέσος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα, μιλώντας για τον Ρίντιγκερ και την μετακίνησή του στην Τσέλσι. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως "ο Ναϊνγκολάν θα μείνει και νομίζω ότι είδαμε την τελευταία μεγάλη αποχώρηση από την ομάδα μας".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ