ΡΟΜΑ

Ανακοίνωσε το τέλος του Σπαλέτι η Ρόμα

Roma's Francesco Totti, right, sits with his manager Luciano Spaletti at a press conference at Old Trafford Stadium the day before his team's Champion's League quarterfinal second leg soccer match against Manchester United, in Manchester, England, Tuesday April 9, 2007. (AP Photo/Jon Super)
Σπαλέτι, Τότι AP

Τέλος ο Λουτσιάνο Σπαλέτι από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, αφού ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" των δυο πλευρών. Τι δήλωσε ο πρόεδρος των "τζαλορόσι" για τον έμπειρο κόουτς, ο οποίος ακούγεται εντόνως για τον πάγκο της Ίντερ.

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα αποτελεί ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στον πάγκο των "τζαλορόσι". Το πρωί της Τρίτης (30/5) ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον Ιταλό προπονητή να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να ακούγεται δυνατά για την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Ο Σπαλέτι είχε επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2016 στη Ρόμα και την οδήγησε φέτος στην 2η θέση και στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στην πρώτη του θητεία από το 2005 ως το 2009 είχε πάρει δυο Κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ.

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα, ανέφερε για τον Σπαλέτι πως έκανε εξαιρετική δουλειά, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της ομάδας για όσα προσέφερε από την στιγμή που επέστρεψε και υπό τις οδηγίες του η ομάδα πήρε περισσότερους βαθμούς και πέτυχε περισσότερα γκολ απ' ό,τι σε όλη την ιστορία της. Αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον του, τόνισε πως ελπίζει ο νέος προπονητής να ανταποκρίνεται στις αξίες και τη φιλοσοφία του συλλόγου.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ