ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Παίρνουμε τους καλύτερους παίκτες, δεν τους πουλάμε"

Ζιντάν: "Παίρνουμε τους καλύτερους παίκτες, δεν τους πουλάμε"
2014 GETTY IMAGES

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποχωρούν από τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Ζινεντίν Ζιντάν με δηλώσεις του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πωληθούν ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Shortlist τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα που αγοράζει τους καλύτερους παίκτες, δεν τους πουλάει.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως: "Γιατί να θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης να πουλήσει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο; Όχι, δεν πωλείται, δεν βγάζει καν νόημα".

Όσο για τον Γκάρεθ Μπέιλ είπε πως: "Είναι λογικό ομάδες να θέλουν τον Μπέιλ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αλλά δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαροι μπορούμε να γίνουμε. Ο Γκάρεθ το ξεκαθάρισε, όπως και ο ατζέντης του και εμείς, το μέλλον του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Τελειώνοντας τη συνέντευξη τόνισε: "Παίρνουμε τους καλύτερους παίκτες, δεν τους πουλάμε".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζιντάν ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της "βασίλισσας" με 55 εκατομμύρια ευρώ το 2001 ενώ το ρεκόρ αυτό έσπασε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009 με 90 εκατομμύρια ευρώ και το 2013 από τον Γκάρεθ Μπέιλ με σχεδόν 100 εκατομμύρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ