ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Κριστιάνο είναι όπως στον τελικό"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands prior the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands prior the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφεύγοντας την αντιπαράθεση με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (8/8, 21:45) στη "Nacionalna Arena Filip II" των Σκοπίων για το ευρωπαϊκό Super Cup με τον τεχνικό των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη φυσική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει στον Ζοζέ Μουρίνιο και τις δηλώσεις του Πορτογάλου για τον Γκάρεθ Μπέιλ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της Ρεάλ: "Ήρθαμε με όρεξη να ξεκινήσει η σεζόν και περιμένουμε το πρώτο επίσημο ματς. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε καλά, τώρα όμως ξεκινούν όλα".

Για το "κλειδί" του ματς: "Θα υπάρχουν πολλά "κλειδιά", θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας για να είμαστε καλοί. Ξέρουμε πολλά για τον αντίπαλο, αλλά μας ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς".

Για τον Κριστιάνο: "Έχουν συμβεί πολλά, δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος, αλλά είναι ήρεμος. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι σε θέμα φυσικής κατάστασης είναι όπως την ημέρα του τελικού του Champions League (απέναντι στη Γιουβέντους με δύο γκολ), πριν από δύο μήνες. Αυτό με ενδιαφέρει".

Για τις δηλώσεις του Μουρίνιο για τον Μπέιλ: "Αυτός (Μουρίνιο) ασχολείται με την ομάδα του κι εγώ με τη δική μου. Είναι φυσιολογικό. Ο καθένας προσπαθεί να βάλει... φωτιά, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι αυτό. Θα επιμείνω ότι ο Μπέιλ είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ".

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ