ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος"

Ζιντάν: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση κόντρα στους Πολίτες ότι το παιχνίδι γίνεται μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι και όχι ανάμεσα σε Ζιντάν και Γκουαρδιόλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι (26/2, 22:00) για τη φάση των "16" του Champions League και ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε μπροστά από τα Μέσα για να μιλήσει για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ο τεχνικός των "μερένγκες" υπογράμμισε αρχικά ότι η μάχη γίνεται μεταξύ των δύο ομάδων και όχι των δύο προπονητών, όπως παρουσιάζεται.

"Είναι Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει να κάνει με το Ζιντάν εναντίον Γκουαρδιόλα. Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και έτσι θέλει να το βλέπει ο κόσμος. Είναι ένα ωραίο ζευγάρι, είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτοί είναι οι τύποι παιχνιδιών που θέλουμε να παίξουμε. Δεν ξέρω αν θεωρείται Κλάσικο, αλλά σίγουρα είναι όμορφο παιχνίδι" δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ.

Σε ερώτηση για το αν ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, ο Ζιντάν δεν το διέψευσε: "Έχει δείξει σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι τη δουλειά του. Υπάρχουν πολλοί προπονητές, αλλά νομίζω ότι είναι αυτός".

Όσον αφορά την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζιντάν ανέφερε ότι η ομάδα του γνωρίζει την ποιότητα του αντιπάλου: "Ξέρουμε την ποιότητα τους. Είναι μία καλή ομάδα και θα έρθει να παίξει με τον τρόπο της. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι κάνουμε καλά και όχι σε δύο αρνητικά αποτελέσματα".

Τέλος, για τον τραυματισμό του Αζάρ ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είναι πολύ ανταγωνιστικός και θα τα καταφέρει. Ο Έντεν είναι αναστατωμένος, ήταν χειρότερο γιατί ήθελε να επιστρέψει απεγνωσμένα. Ελπίζω να επιστρέψει. Η επιστροφή του απόλυτα υγιής είναι αυτό που θέλει ο ίδιος και η ομάδα. Περνάει δύσκολες ώρες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ