ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Κριστιάνο, δεν θέλω να φύγεις!"

Ζιντάν: "Κριστιάνο, δεν θέλω να φύγεις!"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έστειλε μήνυμα παραμονής στον Κριστιάνο Ρονάλντο και του διαμηνύει ότι δεν θέλει να τον δει να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του θέματος που έχει προκύψει με την φοροδιαφυγή και την απειλή φυλάκισής του αν κριθεί ένοχος, με τον Πορτογάλο επιθετικό να επιθυμεί να φύγει άμεσα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπαίνει μπροστά και διαμηνύει στον CR7 ότι θέλει να μείνει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και να αναθεωρήσει. Η "Marca" κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδη την τηλεφωνική έκκληση του Γάλλου κόουτς στον αστέρα της ομάδας να το ξανασκεφτεί και να μην φύγει από την ομάδα.

Φεύγω από τη Ρεάλ, είμαι αποφασισμένος. Δεν υπάρχει γυρισμός", λέει ο Πορτογάλος, ο οποίος έφτασε στα όριά του μετά την απαγγελία κατηγοριών για φοροδιαφυγή περίπου 14.700.000 ευρώ και ενημέρωσε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τα υπόλοιπα στελέχη στην αποστολή της χώρας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών για την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του.

Μένει να δούμε αν θα μπορεί ο Ζιντάν να τον επηρεάσει. Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε πως εφόσον φύγει ο Ρονάλντο, αλλάζουν οι ισορροπίες και πολλά στη Ρεάλ, η οποία θα κληθεί να πορευτεί χωρίς τον ηγέτη της. Κάτι που δεν θέλει με τίποτα να σκεφτεί ο Ζιζού και γι' αυτό παίρνει πρωτοβουλία.

Ζιντάν: "Κριστιάνο, δεν θέλω να φύγεις!"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ