ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Η Μπαρτσελόνα τα πάει καλά, αλλά έχουμε περισσότερους τίτλους"

Real Madrid's coach Zinedine Zidane looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla Stadium in Valencia, Spain, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla Stadium in Valencia, Spain, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Χετάφε αναφέρθηκε στον κύριο στόχο της ομάδας του την επόμενη σεζόν, ενώ προανήγγειλε και αποχωρήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μία δύσκολη εξόρμηση στην έδρα της Χετάφε, απέναντι σε μία ομάδα που δίνει μάχη για να πλασαριστεί στη πρώτη 4αδα του ισπανικού πρωταθλήματος, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο προπονητής των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει αυτού του δύσκολου παιχνιδιού με τις ερωτήσεις να επικεντρώνονται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, αλλά και στα μεταγραφικά ζητήματα.

"Δεν υπάρχει ειδικός λόγος που η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα. Μπορώ να πω μόνο ότι θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε τη La Liga με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι σημαντική η περίοδος της προετοιμασίας, αν δεν πάμε καλά εκεί, τα πράγματα θα μπερδέψουν ξανά. Την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Η Μπαρτσελόνα τα πάει καλά τελευταία, αλλά εμείς έχουμε περισσότερους τίτλους από αυτούς" τόνισε ο Ζιζού.

Έπειτα, με αφορμή ερώτηση για ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ της Ρεάλ, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε: "Αν αγοράσουμε παίκτες κάποιος θα χρειαστεί να φύγουν. Έχουμε 24-25 παίκτες, είναι κάτι συνηθισμένο αυτό. Να ρωτάτε τέτοιες ερωτήσεις και την υπόλοιπη ομάδα, όχι μόνο εμένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά χάρισε τη μπάλα του χατ-τρικ στην κόρη του
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά είπε στους συμπαίκτες του ότι φεύγει
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ