ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: Έχει στο μυαλό του και την Ρεάλ Β' για να κλείσει την σεζόν

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να δώσει 11 ματς πρωταθλήματος μέσα σε 36 ημερών και να τα πάει καλά για να κατακτήσει τον τίτλο, γεγονός που έχει κάνει τον Ζινεντίν Ζιντάν να καταστρώνει σχέδιο για να παρουσιάζει δύο διαφορετικές ομάδες των μερένγκες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει αντίστροφα για να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου στην La Liga και να καταδιώξει μέχρι τέλους την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα από την οποία υπολείπεται δύο πόντους και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ως στόχο να παρουσιάσει μία ομάδα που δεν θα είναι πολύ επηρεασμένη από την τρίμηνη αποχή και δεν θα... κλατάρει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Για το πρώτο, όλο το προπονητικό επιτελείο των μερένγκες έχει πέσει πάνω στους παίκτες ώστε η επιστροφή τους στη δράση να είναι ομαλή και να μην υπάρχουν τραυματισμοί ενώ για τον παράγοντα κόπωση, ο Γάλλος έχει βρει τη λύση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, στο μυαλό του Ζιζού έχει ωριμάσει η σκέψη ότι η Ρεάλ έχει τόσο μεγάλο ρόστερ που να του επιτρέπει να κάνει ένα εκτεταμένο rotation, φτιάχνοντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες για να παίζουν στα ματς.

Ουσιαστικά, η σκέψη του έχει να κάνει με την Ρεάλ Α' και την Ρεάλ Β' που θα δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να αντέξουν το φορτωμένο πρόγραμμα και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος πιστεύει στο ρόστερ του, έχει ωστόσο μία αμφιβολία για το ποιος θα παίξει τον αντί-Μπενζεμά στην Ρεάλ Β΄, με δεδομένο πως οι Γιόβιτς και Μαριάνο Ντίας υστερούν σημαντικά σε σχέση με τον βασικό φορ της ομάδας.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση η Ρεάλ να παραταχθεί με ένα "ψευτοεννιάρι" στην κορυφή της επίθεσης, αναθέτοντας το συγκεκριμένο ρόλο στον Μάρκο Ασένσιο.

Τα 11 ματς της Ρεάλ μέχρι το φινάλε της σεζόν:

Κυριακή 14 Ιουνίου: Ρεάλ Μαδρίτης - Έιμπαρ

Πέμπτη 18 Ιουνίου: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές

Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ

Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ