ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Εκτός με Μπάγερν ο Μπέιλ, ελπίζω να προλάβει την Μπαρτσελόνα"

El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, παραδέχθηκε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με την Μπάγερν κι ελπίζει να είναι έτοιμος για το clásico με την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν (18/4, 21:45) στη ρεβάνς της νίκης στο Μόναχο (1-2) με στόχο να εξασφαλίσει την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να οριστικοποιεί την απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ και να μη θέλει να ρισκάρει ενόψει και του clásico που ακολουθεί (23/4, 21:45) με την Μπαρτσελόνα.

"Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα έρθουν στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε, είναι πάντα εκεί και είναι ένας παίκτης επιπλέον για εμάς. Ο Μπέιλ νιώθει ενοχλήσεις, ελπίζω σε λίγες ημέρες να είναι ξανά μαζί μας. Δεν θα παίξει με την Μπάγερν, δεν θα το ρισκάρουμε.

Ελπίζω να είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Ξέρω ποιος θα τον αντικαταστήσει, αλλά δεν θα σας το πω", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Photo credits: Andreas Gebert/dpa via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ