ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Είμαι υπερήφανος για τον Έντσο"

Ζιντάν: "Είμαι υπερήφανος για τον Έντσο"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ και Λεονέσα (6-1), ο Ζινεντίν Ζιντάν υπογράμμισε ότι νιώθει υπερήφανος για τον γιο του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το προσεχές Clasico.

Με δηλώσεις του έπειτα απ' τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Κουλτουράλ Λεονέσα (6-1) για το Copa Del Rey, ο Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε στο ντεμπούτο του γιου του, Έντσο, και στο γκολ του Μαριάνο. Ακόμα, έκανε λόγο στην επιστροφή του Κασεμίρο, αλλά και στο προσεχές Clasico (3/12).

Σχετικά με την παρθενική συμμετοχή του Έντσο με τη φανέλα των "μερένγκες": "Είμαι υπερήφανος ως πατέρας και προπονητής. Επίσης, είμαι χαρούμενος για τη συνολική παρουσία των παικτών".

"Πετύχαμε τον στόχο μας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έδωσα χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, τα οποία έκαναν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα".

Για την παρουσία του Μαριάνο στο χθεσινό (30/11) παιχνίδι: "Το γκολ που σημείωσε ήταν εκπληκτικό. Η αρχική ιδέα ήταν να του δώσω χρόνο συμμετοχής. Το καλοκαίρι του είπα να μείνει μαζί μας και να δούμε τι θα συμβεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο".

Για τον Μάρτιν Όντεγκααρντ: "Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Θα δούμε στη συνέχεια. Είναι 18 ετών και διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα και προσωπικότητα".

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Καζεμίρο: "Το γεγονός ότι έπαιξε 90 λεπτά είναι καλό για τον ίδιο. Ήταν πολύ σκληρός, αλλά έπαιξε μετά από δύο μήνες".

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το προσεχές Clasico: "Θα αντιμετωπίσουμε ανταγωνιστική αντίπαλο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, επειδή θα είναι δύσκολο ματς".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ