ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν θα τρελαθούμε κιόλας, δεν μετανιώνω"

Real Madrid's Gareth Bale stretches next to Real Madrid's head coach Zinedine Zidane while waiting to come on as substitute during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
(AP Photo/Paul White) Ζιντάν AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε πως δεν μετανιώνει για την τακτική του προσέγγιση στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, παραδέχτηκε ότι είναι... ζόρικη ήττα, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πετάει λευκή πετσέτα.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε λόγο για ήττα που "πονάει", αλλά δεν το βάζει κάτω. Μετά το ματς ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται μετά το 0-3 και απάντησε:

"Είναι ήττα που πονάει, είναι σκληρό για εμάς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν αμυνθήκαμε σωστά και σε αυτό το επίπεδο ρόλο παίζουν οι λεπτομέρειες. Δεν θα τρελαθούμε όμως κιόλας. Είναι δύσκολο μετά από μια τέτοια ήττα, αλλά δεν θα αλλάξουμε κάτι. Τώρα θα απολαύσουμε τις γιορτές με τις οικογένειές μας και θα επιστρέψουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Ερωτώμενος για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι, απάντησε: " Δεν μετανιώνω για τίποτα. Είμαι εδώ για να παίρνω αποφάσεις. Ξέρω ότι αύριο πολλοί θα με κατηγορήσουν, αλλά δεν θα αλλάξω κάτι ό,τι και αν γίνει. Δεν ήμασταν τόσο κακοί και αυτό είναι που με πληγώνει περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν. Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα ήταν που... βυθιζόταν, τώρα εμείς.

Νιώθουμε άσχημα, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Θα πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Είναι δύσκολη στιγμή, ήττα με τρία γκολ. Δεν την αξίζαμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Είμαι με τους παίκτες μου, τα έχουν καταφέρει περίφημα όλο αυτό τον καιρό". Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε ο Ίσκο είπε: " Η απόφασή μου ήταν να ξεκινήσω τον Κόβατσιτς. Στην εξέλιξη του ματς δεν μπορούσα να βάλω τον Ίσκο, αφού παίζαμε με παίκτη λιγότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυρίαρχος η Μπαρτσελόνα, 3-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη
Ο γιος του Μουρίνιο πανηγύρισε με τρία δάχτυλα για την Μπαρτσελόνα
Έτσι σχολίασε ο Λίνεκερ τα τρία γκολ της Μπαρτσελόνα!
Ασίστ με ένα παπούτσι ο Μέσι στη Μαδρίτη
Βαλβέρδε: "Ήταν ένα μάθημα για όλους"
"Τρελαίνει" τη στατιστική ο Μέσι

(AP Photo/Paul White)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ