ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν πάμε πουθενά αν παίζουμε έτσι"

Ζιντάν: "Δεν πάμε πουθενά αν παίζουμε έτσι"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν προβληματισμένος παρά την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Λας Πάλμας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση του Champions League.

"To πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι πήραμε τους τρεις πόντους αλλά είμαι προβληματισμένος από την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο", δήλωσε με ειλικρίνεια ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 των Μαδριλένων (με το χρυσό γκολ του Καζεμίρο στο 89'), για να συνεχίσει:

"Θα δω ξανά το παιχνίδι τη Δευτέρα και θα κάνω την ανάλυσή μου. Με ανησυχεί όμως το δεύτερο ημίχρονο. Δεν νομίζω ότι πήραμε άδικα τη νίκη, άλλωστε και τα γκολ από στημένες φάσεις που πετύχαμε είναι μέρος του παιχνιδιού.

Φυσικά η Λας Πάλμας πήγε πολύ καλά και μας δημιούργησε προβλήματα. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι το δικό μας παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε το Champions League αλλά τα ματς που έχουμε κάθε φορά μπροστά μας.

Ζιντάν: "Δεν πάμε πουθενά αν παίζουμε έτσι"

Εάν θέλουμε να κάνουμε όνειρα ότι θα κατακτήσουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν πάμε πουθενά αν συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο.

Δεν μπορούμε να παίζουμε όπως το κάναμε στο δεύτερο μέρος. Θέλω να ξαναδώ το ματς αλλά δεν έχω αμφιβολία ότι δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι".

Σημειώνεται πως η Ρεάλ έχει ουσιαστικά μείνει εκτός της κούρσας διεκδίκησης της La Liga ούσα 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε, με τον μοναδικό μεγάλο στόχο των "μερένγκες" να είναι το Champions League όπου βρίσκονται στα προημιτελικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ