ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν μπορώ να φανταστώ μία ομάδα χωρίς τον Νάβας"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives orders from the touchline during La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaídos Stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives orders from the touchline during La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaídos Stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την επιθυμία του να μην αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέιλορ Νάβας ενώ έκανε ντρίμπλα όταν ρωτήθηκε για το έντονο φλερτ των μερένγκες με τον Νεϊμαρ.

Τα σενάρια φουντώνουν όσο πλησιάζουμε προς την εκπνοή των μεταγραφών και τα δύο κυριότερα που αφορούν την Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ως πρωταγωνιστές τους Κέιλορ Νάβας και Νεϊμαρ

Ο πρώτος μοιάζει να έχει... κουραστεί να είναι δεύτερη λύση για τη θέση του κίπερ πίσω από τον Κουρτουά και εμφανίζεται αποφασισμένος να βρει άλλη ομαδα για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι το μήλον της Έριδος για Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Αν λάβει πάντως κανείς υπόψη τα λόγια του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Βαγιαδολίδ στο "Μπερναμπέου" (η Ρεάλ κυνηγάει το 2Χ2 μετά το 3-0 στην πρεμιέρα επί της Θέλτα), ο παίκτης που τον ενδιαφερει είναι ο Κέιλορ Νάβας, με τον Γαλλο να ξεκαθάριζει πως δεν δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Κοσταρικανό κίπερ.

"Δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα χωρίς εκείνον στο ρόστερ. Είναι ένας σημαντικός παίκτης. Ήταν πάντα σημαντικός και θα συνεχίσει να είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το σενάριο. Δεν μου έχει πει ότι ήθελε να φύγει. Είναι εδώ και θέλει να παίζει.

Ήταν πάντα επαγγελματίας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και τον χρειαζόμαστε. Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι θέλω να παραμείνει μαζί μας ο Κέιλορ", τόνισε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (23/8), για να αποφύγει κατόπιν με περίτεχνη λεκτική ντρίμπλα τις ερωτήσεις για τον Νεϊμάρ.

"Σκεφτόμαστε μόνο το ματς του Σαββάτου με την Βαγιαδολίδ. Οι παίκτες μου είναι αυτοί που υπάρχουν εδώ. Μέχρι να έρθει η δεύτερη ημέρα του Σεπτεμβρίου, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Για αυτό το λόγο θέλώ να φτάσουμε σε αυτή την ημερομηνία, για να μη μιλάμε άλλο για μεταγραφές.

Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Οι παίκτες που θέλουμε να έχουμε, βρίσκονται εδώ. Οι παίκτες που με ενδιαφέρουν και μου δίνουν κίνητρα είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα μου σήμερα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες, ξέρω ότι παίζουμε το Σάββατο κόντρα στην Βαγιαδολίδ".

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Ρέινα ο εκλεκτός για διάδοχος του Κέιλορ Νάβας
Ρεάλ: Ο Ζιντάν επιβεβαίωσε την παραμονή του Μπέιλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ