ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν με έχουν καλέσει Γιουβέντους και εθνική Γαλλίας"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives instructions to his players during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives instructions to his players during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη θέση του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως δεν δέχτηκε πρόταση από Γιουβέντους ή εθνική Γαλλίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε πέρυσι στην Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος διεκδικεί τον τίτλο της La Liga ως προπονητής για δεύτερη φορά στην καριέρα του, παρόλα αυτά η θέση του στον πάγκο της είναι αμφίβολη.

Υπάρχουν μάλιστα σενάρια από Αγγλία που κάνουν λόγο για μετακόμισή του στην Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι, με την άλλοτε ομάδα του όταν ήταν ποδοσφαιριστής να του προσφέρει 8.000.000 ευρώ ετησίως για να αποδεχτεί αυτή την πρόκληση.

Ποιά είναι η θέση του για όλα αυτά; Ο Ζιντάν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ με την Μπέτις το βράδυ της Κυριακής, με τον Γάλλο να ξεκαθαρίζει πως κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί μόνιμη θέση στην Ρεάλ αλλά παράλληλα να απορρίπτει πως έχει δεχτεί πρόταση από τους Τορινέζους.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

"Η σιγουριά για αυτό που θα γίνει, δεν υπάρχει. Σήμερα είμαι ο προπονητής της Ρεάλ αλλά αύριο, αυτό μπορεί να αλλάξει. Δεν έχω δεχτεί πάντως κλήση είτε από την Γιουβέντους είτε από την εθνική Γαλλίας.

Εγώ σκέφτομαι μόνο την Ρεάλ. Δεν ξέρω τίποτα παρότι λέγονται πάρα πολλά. Μετράει μόνο αυτό που κάνω κάθε ημέρα, αισθάνομαι πως έχω τη στήριξη του συλλόγου αλλά ξέρουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των μερένγκες, που αυτή τη στιγμή βλέπει την ομάδα του να είναι στην κορυφή της La Liga, με +1 έναντι της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-0: Θριαμβευτική επιστροφή στην κορυφή
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ