ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μπέιλ"

Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος θα παίζει και ποιος όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει αν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γκάρεθ Μπέιλ. Τι είπε για τον Κέιλορ Νάβας.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, με δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Μπέτις ξεκαθάρισε ότι εκείνος είναι που αποφασίζει για το ποιος θα παίζει και ποιος όχι, τόνισε πως δεν ξέρει αν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ αναφέρθηκε και στον Κέιλορ Νάβας.

"Ο Μπέιλ θα βρίσκεται αύριο μαζί μας. Αυτό μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Όσο για τον Νάβας, έχει συμβόλαιο και σύντομα θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά η κατάσταση με τους τερματοφύλακες είναι απόφαση δική μου. Την ομάδα την κάνω εγώ. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ αποφασίζω ποιος θα παίζει. Αν δεν ήταν έτσι, θα έφευγα", σχολίασε ο Ζιζού.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ