ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν ξέρω αν θα είμαι το καλοκαίρι στη Ρεάλ"

Ζιντάν: "Δεν ξέρω αν θα είμαι το καλοκαίρι στη Ρεάλ"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που θα χρειαστεί να κάνει το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνια, δηλώνοντας πως ούτε ο ίδιος ξέρει για το μέλλον του σε μερικούς μήνες από τώρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ζωντανή στο στόχο της κατάκτησης του Champions League μετά την πρόκριση στα προημιτελικά εις βάρος της Ρόμα, ωστόσο οι ρεπόρτερ της ομάδας δεν σταματούν να κάνουν ερωτήσεις στον Ζινεντίν Ζιντάν για τις... μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Το ίδιο συνέβη και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γάλλος τεχνικός ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Λας Πάλμας, με τον "Ζιζού" να τους δηλώνει ωστόσο πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει το μέλλον του στους "μερένγκες" μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.

"Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δεν ξέρω καν αν θα είμαι ακόμα εδώ αυτό το καλοκαίρι... πώς μπορώ να γνωρίζω ποιος θα είναι ο ρόλος μου στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού;", δήλωσε αρχικά ο Ζιντάν, για να συμπληρώσει:

Ζιντάν: "Δεν ξέρω αν θα είμαι το καλοκαίρι στη Ρεάλ"

Η δήλωση του Ζινεντίν Ζιντάν "Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ την ερχόμενη σεζόν", φιγουράρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης "As"

"Γίνεται πολύς λόγος για το ποιος θα έρθει στην ομάδα και ποιος θα φύγει. Αυτό είναι φυσιολογικό αλλά εγώ επικεντρώνομαι στα ματς που έχουμε να δώσουμε. Λυπάμαι που λέω πάντα τα ίδια πράγματα αλλά έτσι έχει η κατάσταση".

Σε ερώτηση που του έγινε ειδικά για το θέμα του τερματοφύλακα, με τον Νταβίντ Ντε Χέα που έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι να κάνει μία εκπληκτική σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε:

"Νέος τερματοφύλακας; Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους γκολκίπερ που έχουμε. Συνήθως παίζει ο Κέιλορ Νάβας αλλά ο Κίκο Κασίγια είναι επαγγελματίας που κάνει καλή προπόνηση ενώ προπονείται σκληρά και ο Ρουμπέν Γιάνιεθ".

Η λίστα των αστεριών που θα "χτυπήσει" η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ