ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν φαντάζομαι τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo is watched by head coach Zinedine Zidane, right, during a training session at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales Friday June 2, 2017. Real Madrid will play Juventus in the final of the Champions League soccer match in Cardiff on Saturday. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo is watched by head coach Zinedine Zidane, right, during a training session at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales Friday June 2, 2017. Real Madrid will play Juventus in the final of the Champions League soccer match in Cardiff on Saturday. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, διέψευσε τις τάσεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τους "μερένγκες" χωρίς τον Πορτογάλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Λεγανές στο "Butarque" για το Copa del Rey και το τελευταίο που θέλουν να σκέφτονται στο στρατόπεδο των "μπλάνκος" είναι μια νέα αποτυχία.

Εξάλλου το μελάνι δεν έχει στεγνώσει από τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς νιώθει εξαπατημένος από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για την υπόσχεση που δεν εκπληρώθηκε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο τεχνικός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο διέψευσε τις τάσεις φυγής του Πορτογάλου και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τους "μερένγκες" χωρίς αυτόν.

"Δεν φαντάζομαι τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο. Το έχουμε πει τόσες φορές. Ο Κριστιάνο είναι στην ομάδα του, εκεί όπου πρέπει να είναι. Το club και οι οπαδοί τον θέλουν. Πάντα λέω το ίδιο. Δεν βλέπω τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο. Αυτός, όπως πάντα, στις δύσκολες στιγμές είναι εδώ. Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση", υποστήριξε ο "Ζιζού".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ