ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν έχω ζητήσει άλλη μεταγραφή"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, holds the trophy as he poses for the photographers after winning the Spanish La Liga 2019-2020 following a soccer match between Real Madrid and Villareal at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, holds the trophy as he poses for the photographers after winning the Spanish La Liga 2019-2020 following a soccer match between Real Madrid and Villareal at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Ζιντάν ξεκαθάρισε πως δεν έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ άλλον παίκτη ενόψει του κλείσιμου του μεταγραφικού παραθύρου στις 5 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια ώρα απέφυγε με ντρίμπλα τις ερωτήσεις για Μπέιλ και Μπαρτσελόνα.

Η πρεμιέρα της στη φετινή La Liga δεν συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τριπόντου από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Σοθιεδάδ (0-0) και πλέον επιζητάει τη νίκη στην Ανδαλουσία απέναντι στην Μπέτις το βράδυ του Σαββάτου ( Live από το Sport24.gr) για να ρεφάρει.

Όλα δείχνουν πάντως ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", δύσκολα θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση των πρωταθλητών Ισπανίας μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που πέφτει η μεταγραφική αυλαία, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να στηρίζει το υπάρχον ρόστερ.

"Τα πάντα μπορούν να συμβούν ως τις 5 Οκτωβρίου αν αυτό σας ενδιαφέρει. Εγώ είμαι ωστόσο χαρούμενος με το γκρουπ που έχω. Είναι οι καλύτεροι και τους εμπιστεύομαι απόλυτα.

Δουλεύουμε για να είμαστε στον καλύτερο δυνατό βαθμό όσον αφορά σε φυσική κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των μερένγκες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπέτις, για να προσθέσει μετά από ερωτήσεις που δέχτηκε για το αν έχει ζητήσει μεταγραφές.

Ζιντάν: "Δεν έχω ζητήσει άλλη μεταγραφή"
PETER POWELL/POOL PHOTO VIA AP

"Αυτή είναι η ομάδα που έχω. Δεν θα ζητήσω κάτι, δεν θέλω κάτι. Όλοι οι προπονητές περιμένουν να έρθει η 5η Οκτωβρίου για να λήξουν οι μεταγραφές και να σταματάμε να μιλάμε για το ποιος έρχεται και ποιος φεύγει. .

Δεν έχω να σας πω κάτι αναφορικά με τις κουβέντες που κάνω με τη διοίκηση. Εάν είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο δεν θα σας αποκαλύψω το περιεχόμενο των συζητήσεών μας. Έχετε τις πληροφορίες σας αλλά δεν μπορώ να διαρρεύσω τι συμβαίνει εδώ".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη γίνει ερώτηση για την πολυθρύλητη αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ και την επιστροφή του στην Τότεναμ, με τον "Ζιζού" να απαντάει πως "δεν έχω να πει κάτι για τον Γκάρεθ. Επαναλαμβάνω: του ευχόμαστε τα καλύτερα".

Όσον αφορά δε στις έντονες αναταράξεις της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, με την κορυφή του παγόβουνου την κόντρα του Μέσι με τη διοίκηση και την αποχώρηση του Σουάρες, ο Ζιντάν δήλωσε:

"Δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί και δεν θέλω να αναμειχτώ. Όλοι οι σύλλογοι έχουν τα θέματά τους. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που θα είναι πάντα εκεί να διεκδικήσει τα πάντα. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ