ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν έχουμε συνέπεια, οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία"

Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η Ρεάλ ηττήθηκε 1-0 από τη Μαγιόρκα και ο Ζιντάν τόνισε πως οι απουσίες της ομάδας του δεν αποτελούν δικαιολογία για το αρνητικό αποτέλεσμα στο "Ιμπεροστάρ Εστάντι".

Χωρίς τον Εντέν Αζάρ που έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, χωρίς τους τραυματίες Τόνι Κρόος, Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, με τον Ντάνι Καρβαχάλ να είναι εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί μόνο οι φανέλες όσων αγωνίστηκαν στο "Ιμπεροστάρ Εστάντι" της Μαγιόρκα θύμιζαν Ρεάλ.

Η ομάδα της Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους νησιώτες, έτσι έπεσε στη δεύτερη θέση και είδε την Μπαρτσελόνα, η οποία πέρασε με τριάρα από το Ιπουρούα του Έιμπαρ, να την προσπερνά και να βρίσκεται αυτή στην κορυφή. Το γκολ του Λαγκό Ζουνιόρ ήταν αυτό που έκρινε το ματς.

" Το ξεκίνημά στον αγώνα ήταν πολύ κακό για μας. Κάναμε ορισμένες ευκαιρίες στην συνέχεια, όμως δεν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Κυριαρχήσαμε στο ματς, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να έχουμε αγωνιστική συνέπεια, να δείχνουμε κάθε τρεις μέρες πως είμαστε καλοί, αλλά δεν το κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ, διότι δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία", είπε μετά το ματς ο Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ