ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν είναι ότι δεν θέλουμε, δεν μπορούμε..."

Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White) AP

Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για μία ακόμη ήττα σε μια πολύ κακή σεζόν για την ομάδα του και δεν έψαξε για δικαιολογίες καθώς έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ρεάλ έκλεισε με εντός έδρας ήττα (0-2) τη χειρότερη σεζόν της στο πρωτάθλημα εδώ και 17 χρόνια, από την Μπέτις η οποία έφυγε με τη νίκη από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" χάρη στα γκολ των Λόρεν και Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Ο προπονητής των μερένγκες, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος άφησε στον πάγκο τον Γκάρεθ Μπέιλ και δεν του έδωσε την ευκαιρία ν' αποχαιρετήσει το κοινό του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", δεν έψαξε για δικαιολογίες.

Επιφύλαξε μήνυμα κριτικής κι έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εντός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας. "Πρέπει να αποδεχθούμε τη σεζόν όπως εξελίχθηκε και δεν πρέπει να την ξεχάσουμε.

Θα μας βοηθήσει αυτό. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε, αλλά ότι δεν μπορούμε. Οι παίκτες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμά της είναι δίκαιο. Σκεφτόμαστε ήδη το μέλλον", υποστήριξε ο Ζιζού.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ