ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν είμαστε φαβορί, ο κόσμος ας νομίζει ο,τι θέλει"

El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ξεκαθάρισε ότι οι "μερένγκες" δεν είναι το φαβορί απέναντι στην Μπαρτσελόνα (23/4, 21:45), στο clásico του ισπανικού πρωταθλήματος. Με Μπέιλ η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (23/4, 21:45) στο clásico του ισπανικού πρωταθλήματος και ο τεχνικός των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, πέταξε από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας την ταμπέλα του φαβορί.

"Είμαστε συνηθισμένοι σε ντέρμπι. Είναι ένα ακόμη ματς. Δεν έχουμε πάρει το μισό... πρωτάθλημα όπως λένε. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μπέιλ θα είναι μαζί μας την Κυριακή. Θα δείτε αύριο εάν θα παίξει. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται η Μπαρτσελόνα. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να νικήσουμε.

Δεν υπάρχει φαβορί, γιατί είναι μόνον ένα ματς. Δεν είμαστε φαβορί. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ο,τι θέλει. Ο Μαρσέλο είναι ολοκληρωμένος παίκτης, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Photo credits: Andreas Gebert/dpa via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ