ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζητά αύξηση μισθού ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ζητά αύξηση μισθού ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Κολομβιανός άσος της Ρεάλ, Χάμες Ροντρίγκες, εκτός από τη θέση του βασικού ζητά και βελτιστοποίηση των αποδοχών του στο ύψος των αντιστοίχων των Σέρχιο Ράμος και Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δε διανύει την καλύτερη περίοδό του στη Ρεάλ κι αυτό το καταλαβαίνουν όλοι από την Μπογκοτά μέχρι τη Μαδρίτη. Πέρα από τον χρόνο συμμετοχής του επί τεχνικής ηγεσίας Ράφα Μπενίτεθ, ο Κολομβιανός είναι δυσαρεστημένος κι από τις αποδοχές του.

Αυτές βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην τρίτη συμβολαιακή "σκάλα" των "μερένγκες" - κυμαίνονται μεταξύ 4.500.000 και 6.000.000 ευρώ - μαζί με τις αντίστοιχες των Πέπε, Κρόος, Βαράν, Μόντριτς και Μαρσέλο.

Ο ίδιος επιθυμεί το συμβόλαιό του να φθάσει τις καθαρές ετήσιες αποδοχές των 10.000.000 ευρώ, όπως κι αυτά των Σέρχιο Ράμος και Γκάρεθ Μπέιλ. Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ αντάμειψε με βελτιωμένο συμβόλαιο τους Γκάρεθ Μπέιλ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Καρβαχάλ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, για την απόκτηση του οποίου από τη Μονακό η Ρεάλ δαπάνησε 80.000.000 ευρώ, θεωρεί ότι δικαιούται το ίδιο, χωρίς να θέσει την απαίτησή του με στυλ... τελεσιγράφου. Τουλάχιστον προς το παρόν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ