ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Υπέγραψε στη Ρεάλ ο υιός του αδικοχαμένου Ρέγες

Υπέγραψε στη Ρεάλ ο υιός του αδικοχαμένου Ρέγες

Τρεις εβδομάδες μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες Λόπεθ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής των "μερένγκες".

Την 1η Ιουνίου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην πόλη Ουτρέρα της Ισπανίας, βυθίζοντας, όπως είναι λογικό, στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 35χρονος Ρέγες υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου για αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας σπουδαία καριέρα, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα των Άρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο και Σεβίλλης.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, ο υιός του αδικοχαμένου μεσοεπιθετικού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες Λόπεθ θα ενσωματωθεί στις Ακαδημίες των "μερένγκες" και ελπίζει να κάνει αντίστοιχη καριέρα με τον πατέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι πρότινος, ο 11χρονος ποδοσφαιριστής ανήκε στις Ακαδημίες της Λεγανές, με την οποία κατέκτησε ένα τοπικό τουρνουά της Μαδρίτης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ειδικά την οικογένειά του. Θα συνεχίζω να δουλεύω και να μαθαίνω με ταπεινότητα", έγραψε στο Instagram ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ρέγιες
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ