ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Χτυπάει" Αριθαμπαλάγα η Ρεάλ Μαδρίτης

"Χτυπάει" Αριθαμπαλάγα η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα Αριθαμπαλάγα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του νεαρού τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα Αριθαμπαλάγα.

Ο 23χρονος γκολκίπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Βάσκους τη φετινή σεζόν, αποτελώντας μία απ' τις αποκαλύψεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι "μερένγκες" θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιο του Αριθαμπαλάγα, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018, δεν έχει ανανεωθεί ακόμα, κάτι που σημαίνει πως σε περίπου δύο μήνες ο Βάσκος θα μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

"Χτυπάει" Αριθαμπαλάγα η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι διοικούντες την Μπιλμπάο, γνωρίζοντας πως πρόκειται για ένα απ' τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχειά τους, προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αλλά και να τοποθετήσουν μία ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα προκειμένου να έχουν κέρδος από μία πιθανή πώλησή του. Απ' την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Ρεάλ περιμένουν στη... γωνία κι ανάλογα με την εξέλιξη των συζητήσεων θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν ή όχι στην απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη " Marca" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 20.000.000 ευρώ στην Μπιλμπάο τον προσεχή Ιανουάριο προκειμένου να έχουν το "πάνω χέρι" και να μην αφήσουν άλλους μνηστήρες να μπουν "σφήνα" στα σχέδιά τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αριθαμπαλάγα βρίσκεται στα ραντάρ τόσο της Άρσεναλ ως διάδοχος του Πετρ Τσεχ όσο και της Γιουβέντους, η οποία ψάχνει μία καλή λύση για την μετά-Τζίτζι Μπουφόν εποχή.

"Χτυπάει" Αριθαμπαλάγα η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αριθαμπαλάγα μετράει συνολικά 34 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπιλμπάο, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 11 εξ αυτών. Τη φετινή σεζόν έχει 11 συμμετοχές σε La Liga και Copa del Rey, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε τρία ματς.

Photo Credits: Athletic Bilbao Twitter

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ