ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίτη μέρα χωρίς κανονική προπόνηση ο Ρονάλντο

Real Madrid's Christians Ronaldo runs with a ball during a training session at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Monday, Nov. 20, 2017.  Real Madrid will play against APOEL Nicosia in a Champions League Group H soccer match on Tuesday. (AP Photo/Petros Karadjias)
Real Madrid's Christians Ronaldo runs with a ball during a training session at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Monday, Nov. 20, 2017. Real Madrid will play against APOEL Nicosia in a Champions League Group H soccer match on Tuesday. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει προπονηθεί κανονικά μετά από την επιστροφή από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, παρότι το clásico διεξάγεται σε δύο μέρες.

Τρίτη διαδοχική ημέρα ατομικού προγράμματος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί κανονικά από τη στιγμή που η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην Ισπανία, μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Αμπού Ντάμπι.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα με τις τάπες του Ζερομέλ στη γάμπα, μόλις στο 2ο λεπτό του τελικού με την Γκρέμιο, κάτι που φέρεται να του έχει αφήσει ενοχλήσεις. Παρότι συνέχισε και ολοκλήρωσε τον αγώνα, το μαρκάρισμα ήταν αρκετά δυνατό και γι' αυτό ο 32χρονος διεθνής παραμένει προσεκτικός στη διαχείριση.

Η "AS" αναφέρει ότι ο ρυθμός προπόνησης του αρχισκόρερ του συλλόγου είναι χαμηλότερος από αυτόν του υπολοίπου συνόλου των παικτών της Ρεάλ, ωστόσο αυτό συμβαίνει για προληπτικούς λόγους και ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 23/12 στις 14:00.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ