ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρέλα στους οπαδούς της Ρεάλ για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League!

Real Madrid's fans celebrate after they scored their first goal during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's fans celebrate after they scored their first goal during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Περισσότερες από 44.000 αιτήσεις για τα μόλις 14.645 εισιτήρια έκαναν οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μπορεί να έχει κατακτήσει έντεκα φορές την κορυφή στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, όμως η δίψα των φίλων της για ένα εισιτήριο παραμένει μεγάλη.

Ακόμα και το γεγονός ότι η μετάβαση από τη Μαδρίτη στο Κάρντιφ δεν είναι και η πιο εύκολη που υπάρχει δεν τους εμπόδισε. Συγκεκριμένα, για να πάει κανείς στην πρωτεύουσα της Ουαλίας από εκείνη της Ισπανίας χρειάζεται ταξίδι περίπου πέντε ωρών με τουλάχιστον μία ενδιάμεση στάση.

Όλα αυτά δεν τα υπολόγισαν 44.755 φίλοι των Μαδριλένων οι οποίοι έκαναν αιτήσεις για ένα από τα μόλις 14.645 διαθέσιμα εισιτήρια του τελικού. Τα ονόματα των τυχερών που θα βρεθούν στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 25/5.

Από την πλευρά της η Ρεάλ προχώρησε στην παρακάτω ενημέρωση: "Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τα μέλη που τα αιιτήθηκαν, ενώ απαγορεύεται να τα δώσουν σε τρίτους. Κάθε εισιτήριο θα είναι ονομαστικό και θα υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος, όμοιος με εκείνον που γίνεται σε όλη τη σεζόν έξω από το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”".

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ