ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τον Μάιο το Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Μάιο το Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Μάιο θα λάβει χώρα το Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και μόνο τότε υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες για τις δύο ομάδες.

Όπως όλα δείχνουν, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Θέλτα και Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της La Liga θα αργήσει να πραγματοποιηθεί, μιας και δημοσίευμα της AS αναφέρει ότι θα λάβει χώρα τον Μάιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η μεταξύ τους συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου (σ.σ. 21η αγωνιστική), αλλά η ζημιά που δημιουργήθηκε στο στέγαστρο του "Balaídos" απ' τους έντονους ανέμους, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης, έπειτα από εκείνη την ημέρα δεν υπήρξε ελεύθερη ημερομηνία, μιας και τόσο η Ρεάλ, όσο και η Θέλτα είχαν υποχρεώσεις για τη La Liga, το Copa Del Rey και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει ακόμα, καθώς και οι δύο συνεχίζουν στη φάση των "8" του Champions League και Europa League αντίστοιχα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το εν λόγω ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 16 έως 19 Μαΐου (σ.σ. Τρίτη έως Παρασκευή), μιας και η ισπανική Ομοσπονδία θέλει να δει μέχρι που θα φτάσουν οι δύο ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επίσης, σε εκείνο το διάστημα θα απομένει μόλις μία αγωνιστική για το φινάλε της σεζόν και είναι πολύ πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να κρίνει ακόμη και τον τίτλο, καθώς στην παρούσα φάση η Ρέαλ βρίσκεται στην πρώτη θέση με μόλις δύο βαθμούς διαφοράς απ' τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ