ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το βραζιλιάνικο "διαμάντι" που κοιτά η Ρεάλ

Το βραζιλιάνικο "διαμάντι" που κοιτά η Ρεάλ

Η Ρεάλ συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη βραζιλιάνικη αγορά και φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 17χρονο αριστεροπόδαρο μέσο της Πόντε Πρέτα, Λεαντρίνιο. (VIDEO)

Μετά τους Καζεμίρο και Λούκας Σίλβα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εντάξει στο δυναμικό της άλλον ένα νεαρό Βραζιλιάνο. Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, διεθνής και πρώτος σκόρερ της εθνικής Βραζιλίας Κ17 στο αντίστοιχο ηλικιακό Copa America του 2015 με οκτώ γκολ, Λεαντρίνιο, που αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα, έχει μπει στο στόχαστρο των "μερένγκες".

Μπορεί παλιότερα να είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Γρανάδα και Ουντινέζε αλλά οι επαφές δεν τελεσφόρησαν. Την περασμένη Κυριακή έγινε 17 ετών και δεν έχει υπογράψει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με την βραζιλιάνικη αθλητική ιστοσελίδα, Globo, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Ο άνθρωπος - "κλειδί" στην υπόθεση είναι ένας εκ των κορυφαίων ατζέντηδων στον κόσμος. Ο Μίνο Ραϊόλα έχει "απλώσει" τα δίχτυα του στη χώρα της Νοτίου Αμερικής και είναι αυτός που διαπραγματεύεται τον επόμενο σταθμό του Λεαντρίνιο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ίδιος βρίσκεται με τη "σελεσάο" στη Χιλή, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17, ωστόσο το μυαλό του μάλλον είναι στη Μαδρίτη. Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματα του Λεαντρίνιο:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ