ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "τρελό" μπόνους υπογραφής των Κινέζων στον Γκάρεθ Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale eyes the ball during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Gareth Bale eyes the ball during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Αν ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφασίσει να πάει σε μία από τις κινεζικές ομάδες που τον διεκδικούν τότε θα γίνει πλουσιότερος κατά 20 εκατ. ευρώ τη στιγμή που θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ και η διαφαινόμενη φυγή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ το καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι φέρονται να σπρώχνουν τον Ουαλό προς την Παρί, συμπεριλαμβάνοντας τον ως μέρος του deal για την αρπαγή του Νεϊμάρ.

Ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από την Κίνα δεν είναι δα και τα πλέον ενθαρρυντικά για τα πλάνα της ομάδας του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στην Αγγλία κυκλοφορούν δημοσιεύματα, τις τελευταίες ώρες, που υποστηρίζουν ότι μία από τις ασιατικές ομάδες που διεκδικεί την υπογραφή του Μπέιλ είναι έτοιμη να του κάνει "δώρο" 20 εκατ. ευρώ! Αυτά τα είκοσι, βέβαια, δεν είναι χρήματα ενός χρόνου, αλλά απλής υπογραφής, ένα έξτρα μπόνους δηλαδή.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις αποδοχές του Μπέιλ, ρεπορτάζ της Δευτέρας ήθελαν τους Κινέζους να του διαθέτουν κοντά στις 700.000 ευρώ την εβδομάδα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ