ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ

Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

"Ο Μουρίνιο δεν απολύθηκε, λύθηκε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα φύγει στις 2 Ιουνίου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ, και συμπλήρωσε:

Με τον Μουρίνιο κάναμε βήματα εμπρός .Μην ξεχνάτε ότι πριν από αυτόν αποκλειόμασταν συνέχεια από τους 16 του Champions League.

Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από ότι τέσσερα χρόνια πριν, όμως η φετινή μας πορεία δεν ήταν αρκετή για μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το να φτάνουμε σε έναν ημιτελικό CL δεν είναι αρκετό, αυτός είναι ο πιο απαιτητικός σύλλογος. Δεν ειναι πάντως αλήθεια ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον τεχνικό.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη δουλειά του μαζί μας αλλά νομίζουμε πως μετά από 3 χρόνια ήταν καιρός να αποχωρήσει. Είχα μία ειλικρινή συζήτηση μαζί του και αναλύσαμε πολλά πράγματα...

Δεν έχουμε κανένα προσύμφωνο με κάποιον πιθανό υποψήφιο. Είναι κάτι που θα το κανονίσουμε στο άμεσο μέλλον".

Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ

Ο Πέρεθ ξεκαθάρισε πως το διαζύγιο με τον 50χρονο προπονητή δεν είχε σχέση με οικονομικούς όρους, παραδέχτηκε πως η πίεση από τον κόσμο ξέφυγε κάποιες φορές από το μέτρο του κανονικού ενώ τόνισε πως "ο κόσμος της Ρεάλ είναι πιο ενωμένος από ποτέ".

Πέρα από τη λύση της συνεργασίας με τον "special one" μετά από τρία χρόνια παρουσίας του Πορτογάλου στη Μαδρίτη, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ γνωστοποίησε επίσης πως στις 16 Ιουνίου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, με τον ίδιο να θέτει υποψηφιότητα για επανεκλογή.

Ο Μουρίνιο αποχωρεί από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έχοντας κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Ισπανίας (2012), 1 Κύπελλο Ισπανίας (2011) και ένα ισπανικό Σούπερ Καπ (2012) ενώ με αυτόν στον τιμόνι η Ρεάλ πήρε τη νίκη στο 72% των παιχνιδιών που έδωσε αυτή την τριετία σε όλες τις διοργανώσεις (127 νίκες σε 176 ματς).

Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ

Πλέον, ο "Μου" γίνεται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και να επιστρέψει στους "μπλε" σχεδόν έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο επικρατέστερος για να τον διαδεχτεί στους "μερένγκες".

"Αν ο Αντσελότι λύσει το συμβόλαιό του με την Παρί θα συζητήσουμε μαζί του. Αλλιώς όχι. Σεβόμαστε πολύ τις άλλες ομάδες και τα συμβόλαια", ήταν τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το ενδεχόμενο να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ιταλός τεχνικός και να μετακομίσει στη Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ