ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Telemadrid: "Ο Μόντριτς απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης"

Telemadrid: "Ο Μόντριτς απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης"

Το Telemadrid υποστηρίζει ότι ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί σημειώνουν, επίσης, ότι η Ίντερ έχει μπει ξανά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κροάτη.

Ανάβει "φωτιές" το Telemadrid που τονίζει ότι ο Λούκα Μόντριτς δέχθηκε πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης για ν' ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, αλλά την αρνήθηκε επειδή η "βασίλισσα" δεν του έδωσε το συμβόλαιο που ήθελε όσον αφορά στη διάρκειά του.

Η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να έκανε προσφορά στον Κροάτη για 10.000.000 ευρώ μέχρι το 2021 (αναπροσαρμογή δηλαδή), ενώ εκείνος αξιώνει deal μέχρι το 2022, κάτι που του προσφέρει η Ίντερ η οποία παρουσιάζεται να συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπάρχουσα συμφωνία του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο με την Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει το 2020 και ο 33χρονος χαφ πριν από μερικές εβδομάδες έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο ν' ανανεώσει και να μείνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" τουλάχιστον μέχρι τα 35 του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ