ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα πέντε του Ρονάλντο με την Εσπανιόλ και μετά το... χάος!

Τα πέντε του Ρονάλντο με την Εσπανιόλ και μετά το... χάος!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού ναι μεν πέτυχε πέντε γκολ με την Εσπανιόλ, εντούτοις στα άλλα πέντε ματς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, με εξαίρεση τα τρία γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές την σεζόν 2010-11, όλες τις υπόλοιπες που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε μια συνεπή σχέση με τα γκολ. Ως τώρα δεν διάγει και την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του.

Ο "CR7" ήταν εκπληκτικός στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ και έδειξε να "ξεμπουκώνει", εντούτοις ήταν απλά ένα διάλειμμα στην αφλογιστία του. Βέβαια, Ρονάλντο είναι αυτός και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσει το σκοράρισμα και να μην σταμάτα με τίποτα και από κανέναν.

Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Primera, ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και αυτό έχει ως συνέπεια να έχει βαθμολογικές απώλειες η Ρεάλ. Ήδη σε δυο παιχνίδια έμεινε στο 0-0 με κατώτερους αντιπάλους που περίμενε να πάρει το τρίποντο.

Στην πρεμιέρα, οι Μαδριλένοι έμειναν στο 0-0 με τη Χιχόν εκτός έδρας, μετέπειτα νίκησαν 5-0 τη Μπέτις και ο ίδιος δεν σκόραρε, ούτε στο 1-0 με τη Γρανάδα στο "Μπερναμπέου", ούτε στο 2-1 επί της Μπιλμπάο στην Βασκωνία. Στο 6-0 επί της Εσπανιόλ ήταν καταιγιστικός, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα, ενώ η Ρεάλ έχασε άλλους δυο βαθμούς με τη Μάλαγα (0-0).

Στο παιχνίδι με την Χιχόν είχε δέκα τελικές προσπάθειες και έξι στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τους Ανδαλουσιάνους της Μπέτις. Με τους Καταλανους είχε επτά τελικές και σημείωσε πέντε γκολ, ενώ με την Γρανάδα είχε 20 (!) προσπάθειες και καμία δεν κατέληξε σε γκολ. Με την Μπιλμπάο είχε 12 τελικές και 15 με τους έτερους Ανδαλουσιάνους της Μάλαγα το απόγευμα του Σαββάτου (26/9). Συνολικά, έχει 70 προσπάθειες στην αντίπαλη εστία ο Ρονάλντο και η συγκομιδή του δεν χαρακτηρίζεται θετική.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ