ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα... γαλλικά του Χάμες στον Ζιντάν

Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Εκτός εαυτού βγήκε ο Χάμες Ροντρίγκες, όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν τον κάλεσε για αλλαγή. Μάλιστα, ο Κολομβιανός ψιθύρισε... γαλλικά με αποδέκτη τον 44χρονο τεχνικό (PHOTO & VIDEO).

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με το ξέσπασμα του Χάμες Ροντρίγκες, κατά την αλλαγή του στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λεγκανές (4-2).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κολομβιανός απογοητεύτηκε απ' την απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να τον βγάλει απ' τον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα ήταν να... την πληρώσει ο πάγκος, καθώς ο 25χρονος έριξε μπουνιά στο πίσω μέρος αυτού.

Βέβαια, δημοσίευμα της AS αναφέρει ότι η αντίδρασή του δεν ήταν μόνο αυτή, μιας και κατά την έξοδό του ψιθύρισε... γαλλικά με αποδέκτη τον προπονητή των "μερένγκες".

"Motherf*cker! Ποτέ δεν μου δίνεις έναν ολόκληρο αγώνα", φέρεται να είπε ο Χάμες, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Στην τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί βασικός μόλις σε επτά αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει ολοκληρώσει τους δύο απ' αυτούς.

Τα... γαλλικά του Χάμες στον Ζιντάν

Όπως ήταν λογικό, ο Ζιντάν κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω περιστατικό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: "Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Είναι φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να αγωνίζονται για 90 λεπτά. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται συχνά.

Έπαιξε καλά και είμαι ευχαριστημένος απ' την απόδοσή του στον αγώνα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Η αλήθεια είναι ότι δεν αγωνίζεται συχνά, αλλά δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις".

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Ροντρίγκες αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει την περίπτωσή του. Ίσως η αμφιλεγόμενη σχέση ανάμεσα σε εκείνον και τον Γάλλο τεχνικό να τον "οδηγήσει" σύντομα στην πόρτα της εξόδου.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ