ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα δεδομένα για Κουρτουά στη Ρεάλ

Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Πάει πίσω το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Τιμπό Κουρτουά, μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα Αριθαμπαλάγα. Ποια η πιθανότητα να βρεθούν και οι δύο το καλοκαίρι στο Μπερναμπέου.

Μπορεί η άφιξη του Κέπα Αριθαμπαλάγα τον Ιανουάριο από τη Ρεάλ Μαδρίτης να καλύπτει τις ανάγκες των Μαδριλένων στη θέση ''1'', όμως, δεν ξεχνούν και την περίπτωση του Τιμπό Κουρτουά.

Πάντως, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ''μερένγκες'' και του Βέλγου γκολκίπερ αναμένεται να σταματήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς οι απόψεις μεταξύ των διοικούντων διίστανται, για το αν είναι καλή ιδέα να έχουν δύο νέους τερματοφύλακες με την έναρξη της σεζόν 2018-19.

Με τον Κίκο Κασίγια να είναι κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ, ο Ζιντάν προβληματίζεται εν όψει του καλοκαιριού του 2018. Θα προτιμήσει την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά ή θα προκρίνει τη λύση του γιου του, Έντσο; Μένει να φανεί τους επόμενους μήνες.

Από την πλευρά του, ο Κουρτουά έχει απορρίψει δις τις προτάσεις ανανέωσης, που του πρότεινε η Τσέλσι, με το μέλλον του να παραμένει ''ανοικτό''.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ