ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη Ρεάλ ο Μόντριτς

Συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη Ρεάλ ο Μόντριτς

Τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε ο Λούκα Μόντριτς. Ο 31χρονος μέσος δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί σε ακόμα 200 παιχνίδια με τους "μερένγκες" (PHOTO & VIDEOS).

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να σημείωσε το νικητήριο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης στο 81' απέναντι στην Μπέτις (2-1) και να ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής, αλλά κι ο Λούκα Μόντριτς συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για διαφορετικό λόγο.

Για την ακρίβεια, ο Κροάτης συμπλήρωσε 200 παιχνίδια με τη φανέλα των "μερένγκες", το γιόρτασε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του, ενώ μέσα σε καλό κλίμα δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί ακόμη 200 φορές με τους Μαδριλένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποίησε ντεμπούτο στις 29 Αυγούστου 2012 κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Super Cup. Μάλιστα, η πρώτη του συμμετοχή συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Ρεάλ επικράτησε με 2-1, με τον ίδιο να αγωνίζεται για επτά λεπτά, περνώντας στη θέση του Μεζούτ Εζίλ.

Απ' αυτά τα 200 ματς τα 131 είναι για το πρωτάθλημα, τα 16 για το Copa Del Rey, τα 46 για το Champions League, ενώ οι υπόλοιπες επτά συμμετοχές ήταν στο πλαίσιο των ισπανικό Super Cup, UEFA Super Cup και το FIFA Club World Cup.

Οι τίτλοι του Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Σεζόν Διοργάνωση
2013/14, 2015/16 UEFAChampions League
2014, 2016 UEFA Super Cup
2014, 2016 FIFA Club World Cup
2013/14 Copa del Rey
2012 Supercopa de España

Επίσης, στον συνολικό του απολογισμό θα πρέπει να συμπεριλάβουμε τα 11 γκολ που έχει σημειώσει σε αυτό το διάστημα, αλλά και τις 31 ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του.

Όπως ήταν λογικό, μετά τον αγώνα προχώρησε σε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι νιώθει χαρούμενος κι έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει στη Ρεάλ: "Τα 200 παιχνίδια σημαίνουν πολλά. Είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα περήφανος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου.

Ελπίζω να αγωνιστώ σε ακόμη 200 ματς και να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την ομάδα. Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα έχω ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής κι ως άνθρωπος.

Εδώ περιστρέφομαι καθημερινά από εξαιρετικούς αθλητές και προπονητές. Αυτοί σε κάνουν να ωριμάσεις περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος με τη συνολική μου παρουσία και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τη Ρεάλ".





TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ